سلام‌

۱۹ سالمه و ۴ ساله که قسمت کتفم درد داره و هرچی دکتر رفتم گفتن مشکل خاصی نیست و ورزش کن ... این درد و سوزش آرامشم رو گرفته ورزشم زیاد کردم شنا و بدنسازی سبک اما چندان تاثیری نداشته فقط زمانی که استراحت طولانی کنم یکم بهتره سر کلاس و سرکار و هرجا که میرم خیلی اذیتم لطفا کمکم کنید کلافه شدم بخدا

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل عکاس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

باسلام

احتمالا شما دچار گرفتگی عضلانی كه به آن نقاط ماشه ای يا تريگرپوينت ميگويند كه پاتولوژی خاصی ندارد ولی به اصلاح سروصدا و درد زيادی ايجاد ميكند و با تمرينات كششی و دراس نيدلينگ يا سوزن خشک كه بعضس از همكاران فيزيوتراپيست انجام ميدهند ميتواند درمان شود.