گریه شبانه کودک

با سلام خدمت مشاور محترم خواهرم یه دختر 33 ماهه داره و یه پسر 5 ماهه مدتیه که دختر خواهرم شبها بیدار میشه گریه میکنه یا صحبت میکنه پدر و مادرش هردو بهش محبت میکنن و توجه میکنن ...دلیل این رفتار چیه و چه راهی برای درمان پیشنهاد میدین ممنون از وقتی که میزارین

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزيز نياز به بررسي است مثل ممكن است بيماري مثل گوش درد و... باعث بيدار شدن و گريه شود و يا ترس و نگراني از تنهايي باتوجه به وجود برادر كوچكتر كه قطعا مادر خانواده وقت زيادي براي كودك شيرخوار مي گذارد. ابتدا اين موارد بررسي شود، هنگام گريه سريع واكنش نشان ندهيد ممكن است كودك مجدد بخوابد اگر اينگونه نبود و گريه طولاني داشت با در آغوش گرفتن و نوازش و محبت به كودك بفهمانيد كه كنارش هستيد و تنها نيست. در طول روز هم پدر و مادر هردو براي كودك وقت گذاشته و ناز و نوازش و محبت كنند.