سلام لطفا منو راهنمایی بفرمائید. 28 سالمه و یک سال و نیم اقدامم و سال گذشته یک بارداری داشتم که به  علت عدم تشکیل قلب در هفته 6 افتاد. بعد از اون هر بار دکتر سونو میکرد و میگفت تخمک گذاری نداری که بعد از گذشت یکسال گفت حالا شروع به خوردن لتروزول کن. این ماه برای اولین بار لتروزول خوردم و روز 10 دوره رفتم گفت سه تا فولیکول خوب داری یکی 18 و یکی 15 و یکی 14 اما من دوره هام نامنظمه و نمیدونم دقیقا چه روزهایی نزدیکی کنم از طرفی چون شاغلم واقعا سخته هر روز یا یک روز در میون نزدیکی کنم چطور متوجه شم که تخمک آزاد شده؟ اطلاعات تکمیلی اینکه تاریخ های پریود من از فروردین به ترتیب 14 و اردیبهشت 17 و خرداد 26 و تیر27. پیشاپیش از پاسختون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارشناس بیمه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم
فولیکول بالغ باید بالای ۱۹باشه
در غیر اینصورت بهتره توسط پزشک آمپول hcg تجویز بشه و با سونوکرافی سریالی متوجه آزاد شدن تخمک بشن
برای افزایش احتمال بارداری باید در محدوده تخمک گذاری یعنی از سه روز قبل یا یک روز بعد از تخمک گذاری حداقل یک شب در میان نزدیکی داشته باشید