بی اشتهایی کودک

سلام وقت بخیر . دخترم ده ماه و نیمشه ۵ روزه لب به غذا نمیزنه ، نه غذای خودش نه غذای سفره فقط یه کم شیر خودمو میخوره . تا ده ماهگی غذاش انواع سوپ بود و فرنی و حریره بادوم و پوره میوه و زرده تخم مرغ،خرما. ولی دو هفتست تقریبا همه چیز میدم بهش ۴ تا دندون داره . بچم خیلی لاغر شده این چند روز لطفا بگید چیکار کنم ؟علتش چیه؟ سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بعضي موارد ممكن است باعث شود كودك چند روزي غذا يا شير نخورد مثل بيماري، تغيير جديد در محيط و زندگي، اضطراب مادر و... . به اين موارد توجه كنيد. غذائي كه دوست دارد آماده كنيد اجازه دهيد خودش هم در غذا خوردن نقش داشته باشد. دعوا و اصرار نكنيد.