سلام. شوهرم و خانوادش مشکل سادیست دارن من ۸ سال با این خانواده زندگی میکنم و تا ۳ ماه پیش مرتب خودمو سرزنش میکردم که برخورد من اشتباه تا اینکه مقاله ای در مورد سادیست خواندم و بارها تستهای مربوط به این مشکل ازشون پرسیدم و متاسفانه به یقین رسیدم و چند بار هم امتحان کردم و خودم رو نسبت به حرفها و کارهاشون بی تفاوت نشان دادم و سعی کردم به دام اذیت هاشون نیفتم و این حس ناامیدی و درماندگی به سراغم نیاد ولی متاسفانه در نهایت درماندگی همسرم از ناراحت کردنم دست به کاری بدتر زد اینبار اگر با دو جمله واکنشی که انتظار داره نداشته باشم به کتک متوسل میشه الان به مرحله ای رسیدم که نمیدونم باید چجوری خودمو خلاص کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام، متوجه هستم که شرایط سختی را می گذرانید .توجه داشته باشید یک رابطه ازدواجی ،زندان نیست که ما در آن گیر افتاده باشیم ،بلکه ما رابطه را انتخاب می کنیم .نه یک بار، بلکه هر روز صبح انتخاب می کنیم که آیا به این رابطه ادامه بدهیم یا خیر .رابطه ازدواجی یک رابطه مقدس نیست که تحت هر شرایطی بخواهیم آنرا حفظ کنیم .البته هیچکس نمی تواند به شما بگوید به رابطه خود ادامه دهید یا از آن خارج شوید ولی توجه داشته باشید شرایطی که امروز در آن قرار دارید نتیجه انتخاب های قبلی شماست .پس سعی کنید الان انتخاب هایی داشته باشید تا در آینده بتوانید خوب زندگی کنید .در رابطه با خشونت فیزیکی در رابطه زناشویی مسأله خیلی مهم اینست که این عمل می تواند نتایج فاجعه باری به همراه داشته باشد .بنابراین حتی یکبار هم نباید بین زن و شوهر خشونت فیزیکی اتفاق بیافتد .ممکن است دفعه آینده که کار شما به خشونت برسد ،اتفاقی برای شما بیافتد که جبران ناپذیر باشد .در هر حال شما یک بزرگسال هستید و خودتان باید از خودتان مراقبت کنید .فکر نکنید کسی پیدا می شود و شما را نجات می دهد .بجز خودتان هیچکس دیگر قرار نیست کاری برای شما انجام دهد .