افکار منفی و مزاحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 99 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من یک مشکلی دارم هیچ استرسی ندارم هیچ مشکلی هم ندارم. جو خونه هم خیلی آرومه. یک زندگی خیلی معمولی مشکلم اینجاست یک کلیپ دیدم پدری بچشو خفه کرده بود گفته بود که این کارو کردم تا زودتر به بهشت بره. یک هفته پیش من این کلیپو دیدم. حالا همش فکرهای مسخره میاد تو ذهنم در مورد آسیب رسوندن به اطرافیان اصلا من مشکلی ندارم با هیچ کدوم. اتفاقا عاشق داداشمم هستم. این فکرا تو این یک هفته خیلی اذیتم میکنه. و اینکه نمیخوام این فکرا رو کنم. ولی انگار هر چی بیشتر سعی میکنم بهش فکر نکنم بیشتر میاد این فکرا. ازتون میخوام. منو راهنمایی کنید اصلا دلم نمیخواد این افکار مزاحم منو اذیت کنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
خیلی خوبه که متوجه شدی این افکار مسخره است و وجود خارجی ندارند ‌و فقط در ذهن توست و باعث آزارت میشه. تو نمیتونی مانع این افکار بشی و بصورت خودآیند می آیند اما میتوانی از این افکار گذر کنی و روی آنها تمرکز نکنی مثل یک تابلوی تبلیغاتی اطراف زمینهای ورزشی یا تابلوهای تبلیغاتی که در اتوبان ها نصب می کنند که ابتدا یک تبلیغات صورت می گیرد و بعد از چند لحظه مکث تبلیغات بعدی صورت می گیرد شما هم بعد از چند لحظه مکث افکار دیگری را جایگزین این افکار منفی کنید.

تجربه شما

سلام

نمیدونم کمک میکنه یا نه ولی بنویسید افکارو بعد بریزیدشون تو سطل زباله

یه کتاب خودکاوی هم هست یه سری راه حل ها توش نوشته شده.