شکایت از پدر و مادر

با سلام این سوال یکی از دوستان منه :

پدر و مادرم روانی هستن و بهم اجازه تحصیل نمیدن حتی نمیزارن کار کنم حتی نمیزارن تا سر کوچه برم برای خرید میخوام برم یه مدت خوابگاه زندگی کنم و سالمند نگه دارم تا بتونم پول جمع کنم برای خودم

ولی از این میترسم که پدر و مادرم ازم شکایت کنن به نظرتون میشه کاری کرد ؟

من میتونم از اونا شکایت کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل بیکار ، دیپلم طراحی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
صرفنظر از اینکه امکان مستقل شدن و اشتغال وجود دارد ، امکان مطالبه نفقه نیز میسر است ، ولیکن چنانچه پدر اشتغال فرزند را اثبات کند دعوی نفقه رد خواهد شد
موفق باشید