سلام وقت بخیر. من کف سرم خیلی زود چرب میشه از شامپوی موهای چرب کلیر استفاده می‌کردم اما ساقه موهام شدیدا خشک و شکننده شده مدتیه. الان موهام یه نرم کننده نیاز داره.بنظر شما چه نوع شامپویی الان باید استفاده کنم که چربی پوست سرمو کم کنه اما اینطور خشک و بی آب هم نکنه ساقه موهامو؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام روزتون بخیر
من پیشنهاد میکنم شامپوتن رو عوض کنین ، در طولانی مدت استفاده مداوم از یک شامپو به تنهایی میتونه باعث چرب شدن و شکنندن شدن موها شو
البته این موضوع برای همه صدق نمی کند

در مورد خشک شدن موها، یه دلیل بسیار مهم ، استفاده مداوم از سشوار و استفاده از اتو مو مخصوصا زمانی که موها هنوز رطوبت داره که باعث میشه موها به مرور زمان رطوبتشون رو از دست بدن
در مورد شامپو ،من شامپو و نرم کننده های insight  و k1so رو پیشنهاد میکنم