اشتهای کاذب

با سلام من خانمی هستم ۲۵ ساله

قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۸ است

مدتی است به شدت ضعف میکنم از گرسنگی با اینکه زیاد خوراکی و غذا و ... میخورم

حتی وقتی سیرم همش دلم میخواد یک چیزی بخورم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم

روزهایی که صبحانم رو با مصرف چیز شیرین شروع کنم مثل مربا که این ضعف کردنم خیلی بیشتر میشه

تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم اشتها کاذب نداشته باشم؟

لازمه برم دکتر؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام
اشتهای کاذب را مخصوصا در صبح ها با مصرف تخم مرغ آب پز یا پنیر یا حلیم یا عدسی در صبحانه کاهش بدید. برای اینکه احساس ضعف نداشته باشید بعد از غذا سبزیجات کم کالری مثل هویج یا خیار یا میوه ای مثل سیب یا سیب گلاب میل کنید. برای تکمیل به متخصص تغذیه مراجعه کنید