با سلام. من امروز وارد هفته شانزده بارداری شدم. من هر هفته يک يا دو روز درد پريود دارم به همراه كمر درد. توی سونوگرافی هام مشكلی ديده نشده تا بحال. ولی از اين درد هميشه نگرانم. چون دو بار سابقه سقط در هفته های اول رو داشتم . اين بار دكتر برام داروی آسپرين و انوكساپارين و سرم آی وی آی جی و شياف پروژسترون دادن. ميشه راهنماييم كنين كه علت اين درد ها چی ميتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال عفونت ادراری ، زايمان زودرس و كيست تخمدان و... وجود دارد . بهتر است توسط پزشک خود معاينه شويد .