وکالت بلاعزل برای خانه

سلام. وقتتون بخیر

حدود 4 سال پیش خانواده همسرم تصمیم گرفتن برای ما خانه ای بخرن و ما 40 ملیون پول داشتیم و خانواده همسرم  90 میلیون و  خانه رو  به قیمت 130 ملیون خریداری کردیم و پدرشوهرم کل خانه رو به نام خودش زد و حق مارو هم بنام خودش کرد و گفتن درصورتیکه خونه بنام شما بشه بچه ها اعتراض میکنن و شما میتونید بدون اجاره دادن  فقط داخلش زندگی کنید  و ما 10 میلیون از جیب خودمون برای بازسازی  داخلی خانه هزینه کردیم و سالیانه خرج تراشی های ساختمون رو  خودمون انجام میدادیم تا اینکه با صحبت و جنگ و جدل پدرشوهرم رو راضی کردیم تا 40 میلیون خودمون  رو به ناممون بزنه و خرج کردمون برای بازسازی و .. رو در نظر بگیره  و پدرشوهرم یک وکالت بلاعزل بهمون داده و دو دونگ از خانه رو بنام  همسرم زده اما وکالتی اینکار انجام شده ؟ بنطرتون وکالتی تا چقدر  درست و امکان از بین رفتنش نیست ؟ ما اگر بخوایم کارای سند رو برای دو دونگ انجام بدیم کل هزینه ها به عهده خودمون میشه و عوارض و .. رو خودمون باید پرداخت کنیم  ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید تا این پول ناچیزمون از دستمون نره ما وضع مالی خوبی نداریم . ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
پیشنهاد می شود در اسرع وقت نسبت به انتقال رسمی همان 2 دانگ اقدام نمائید و رسیدی از پدر ایشان دریافت که در خصوص ثمن معامله تسویه حساب صورت گرفته تا در آینده ادعایی در این خصوص صورت نگیرد ، هزینه های انتقال سند نیز طبق رویه بالمناصفه پرداخت می شود ، با این حال بهتر است جهت تسریع کار هزینه های مربوطه را پرداخت و متعاقباً نسبت به قدرالسهمشان از ایشان مطالبه نمائید
موفق باشید