حرفهای جنسی کودک ۸ ساله

دختر هشت ساله جاریم به دختر شیش ساله من گفته بیا جای جیش همو لیس بزنیم!!! با مادرش صحبت کردم گفت اقتضای سنشه و معلوم نیست از کجا یاد گرفته و.... اصلا تو بگو من چیکار کنم باهاش، من با دخترم خیلی دوستم، مسئله اینه که ما توی یه ساختمونیم و اینا همبازی اند، مادرش چیکار کنه تا این بچه این رفتارها رو نکنه و از سرش بیفته؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت بخیر
این حرف کاملا صحیح است که کنجکاوی های جنسی کودکان امری طبیعی است ،ولی این کنجکاوی‌ها هم در هر محدوده سنی متفاوت است .
کمی توجه این کودک ۸ ساله بیش از اندازه به این موضوع جلب شده و حتی ممکن است لذت جنسی را تجربه کرده باشد (خودارضایی)
اولین گام این است که به کنجکاوی‌های جنسی کودکان بی‌توجه باشیم و آن را به روی خود نیاوریم تا رفته رفته خاموش شود .
و گام دوم این است که اگر موضوع تداوم یافت بدانید علت چیست ؟
علل می‌تواند تنهایی زیاد کودک،اضطراب،قارچی شدن آلت تناسلی و یا دیدن چنین صحنه‌هایی باشد .
اگر دیدن این صحنه‌هاست ،پدر و مادر مراقبت بیشتری در هنگام ارتباط داشته باشند یا فیلم‌ها را با مراقبت بیشتری تماشا کنند.
اگر اضطراب است که منشا استرس باید یافت شود و غیره
ولی لازم به ذکر است که به هیچ عنوان نباید مستقیم به روی کودک بیاورید
گام سوم هم اینکه با صحبت علمی و دوستانه که ابتدا در مورد جفت گیری حیوانات است ،باید متوجه شوید که کودک چه اطلاعاتی در مورد روابط جنسی دارد .
بعد او را هدایت کنید و گاهی غیر مستقیم همان‌طور که به او می‌گویید کسی اجازه ندارد به اندام تناسلی تو دست بزند،می‌گویید تو هم اجازه این کار را نداری.
با سپاس