تشخیص سندروم روده تحریک پذیر

سلام دکتر

دختر هستم ۲۰ سالمه از درد شکم و اسهال رنج میبرم تا غذا بخورم اسهال میگیرم اشتها ندارم لاغرم خیلی سردرد و سوزش سردل و درد در ناحیه قفسه سینه خستگی بیش از حد و تکرار میکنم شکم درد همیشه دارم آیا ممکنه سندروم روده تحریک پزیر باشه؟ دکتر نرفتم وضع مالی خوب نیست میشه بگید چیکار کنم؟ درمان چی هست؟  ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
امکانش وجود دارد که روده تحریک پذیر باشد اما نیاز است برای تشخیص قطعی معاینه شوید.
میتوانید با دفترچه بیمه خود به مراکز دولتی مراجعه کنید که ارزان قیمت هستند.