تاخیر در پسر 22 ماهه

باعرض سلام. ما از زمان نوزادی پسرم در خونه انواع فیلم ها با زبان های خارجی نگاه میکردیم زبان های کره ای انگلیسی هندی فارسی چیزی که من ازش ترسیدم اینه که پسرم این زبان ها رو باهم قاطی کرده باشه بعد مدتی تقریبا 1سالگیش من قطع کردم فیلم هارو شاید فقط انگلیسی رو میشنید. البته اصلا به فیلم ها توجهی نداشت. بعد الان که 22 ماهشه روزی تقریبا دو سه ساعت به زبان فارسی کارتون میبینه. خیلی کارایی که ازش میخوام رو انجام میده مثلا میگم بشین پاشو بای بای کن بوس بده فلان چیز رو بده به فلانی دست بده. بعضی چیزا مثل کنترل رو هم میشناسه بگم بیار میاره برام ولی مثلا بهش بگم قول میدم ببرمت پارک اذیت نکن اصلا اهمیت نمیده حس میکنم نمیفهمه. اشاره کامل نداره خودش دستشو کامل بدون حالت اشاره به سمت چیزی که میخواد میگیره منم چیزی بهش نشون بده فقط اگه سمت خودش باشه نگاه میکنه. تقلید داره ارتباطش با بچه ها خوبه. حرف نمیزنه و سرشو هم به حالت نه یا آره تکون نمیده. درحد 2 سه کلمه حرف میزنه و بعضی کلمه ها رو تکرار میکنه مثل دایی و خاله و عمه

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام

یک نوزاد بیست و دو ماهه باید حداقل۵۰کلمه بیانی داشته باشد که بیشتر شامل اسامی و کمی هم افعال ساده هست.

در این سن شروع جملات ۲کلمه ای ساده را متصور هستیم برای نوزادان.

توجه به صداهای محیطی و تمایز بین صداهای محیطی و گفتاری را داره؟

توجه شنیداری به چه صورت هست؟

سیستم شنیداری و بینایی چک شده است؟

درک و شناخت  تک کلمات به نظر شکل گرفته اما جملات پیچیده و طولانی هنوز شاید درست پردازش نمیشه

اینا مواردی هستن که به دقت باید توسط  متخصصین گفتار درمانی چک شوند و در صورت نیاز برنامه های درمانی در اختیار شما قرار بگیره.

معمولا پیشنهاد میشه تا شکل گیری مهارت های زبانی و دانش زبانی کودک در معرض زبان های دیگه نباشه (۲سالگی تقریبا).

سعی کنید جای کارتون بیشتر بازی های کلامی ارتباطی رو جایگزین کنید و خودتون جای نوزادتان رو کاراش و کارای بقیه کلام بزارید(جملات  کوتاه و ساده)

پایدار باشید🌹🌹