سلام و خسته نباشید

همسرم هر وقت صحبت از مسافرت خارج از کشور میشه منو حرص میده میگه یه بار با خودم میرییم یه بارم خودم میرم و منم میگم چه معنی داره تنها بری پس اگه میخوای تنها بری انشاا...که هواپیمات ... کنه در حالیکه پولشو نداریم و اما بحثش همیشه هست اونم میگه نفرین نکن منم همش اون حرف و تکرار میکنم میگه بهم به تو ربطی نداره من مردم هرکاری بخوام میکنم ناراحتی خوش اومدی

چیکار کنم با این حرفاش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

بهتر است به جای لجبازی دنبال علت باشيد .

دليل اين رفتار همسرتان چيست ؟دنبال پيدا كردن ريشه مشكل باشيد.سهم خودرا در اين مسئله پيدا كنيد .

بهتر است در زمانی كه همسرتان اين مسئله را عنوان ميكنند حساسيت به خرج ندهيد.سكوت كنيد.تند و تيز و كنايه وار با ايشون صحبت نكنيد.سعي كنيد اول از همه آرامش خودتان را حفظ كنيد.مقابله به مثل نكنيد.به جای لجبازی توانايی های خود را بيشتر كنيد و دقت كنيد همسرتان چه زمانهايی اين مسئله را مطرح ميكنند ؟

روی رفتارهای خود بيشتر دقت كنيد . سعی كنيد ويژگی های خود و همسرتان را بيشتر بشناسيد .حتما علت را پيدا ميكنيد .

                              شاد و موفق باشيد 🌷🙏