سندروم قبل از قاعدگی

سلام ، وقت شما بخیر

من چند ماهه که هفته قبل از پریود شدنم خیلی اذیت میشم مثلا به شدت خوابم می یاد اگر بیکار بشم دو دقیقه ای خوابم میبره ، به شدت عصبی میشم و تحمل هیچ چیز رو ندارم ، اینقدر نفخ میکنم که به شدت اذیتم و نفسم بالا نمییاد ، و اینقدر اشتها دارم که اگر هرچی ببینم میتونم بخورم

باید چیکار کنم؟😭😭😭😭😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سندرم پیش از قاعدگی درمان خاصی نداره فقط با برخی راهکارها میتونید علائم رو کاهش بدید
استفاده از چای بابونه، بهار نارنج و زنجبیل میتونه کمک کننده باشه