تشخیص پای پرانتزی

نوزادم پاهایش را صاف نمیگزارد آیا ممکن است پرانتزی شود؟

وقتی میخواد بخوابه زانوهاش خمه و به طرف بیرون گاهی هم صاف میزاره اما نگرانم پرانتزی بشه. نوزادم وارد ۴ ماهگی شده

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام
با توجه به اینکه در زمانی که نوزاد در رحم مادر قرار داره فضای رحم محدود هست و اجازه دراز شدن پاها رو به کودک نمیدهد،پس از تولد همه نوازدان درجه ای از پا پرانتزی را تا سن یکسالگی تجربه میکنند--البته زاویه این پا پرانتزی تا حدود یک سالگی  و تا زمانی که می ایستد هم ممکن است دیده شود که خیلی جای نگرانی نیست---اما مشکل اصلی ۳ سالگی به بعد است که خوب باید اقدامات پزشکی را انجام داد--در هر صورت این توضیحاتی که خدمت شما دادم بر اساس تجربه کاری اینجانب بوده و ارجح آن است که در این زمینه با پزشک متخصص کودکان و یا ارتوپد کودکان حتما مشورت فرمایید.

با احترام

نعیمی