جوش صورت

سلام.من تو صورتم جوش دارم ولی کم هستن ولی اطراف صورتم جای جوش مونده که قرمز هستن چیکار کنم زود خوب بشن؟در ضمن من ماد اداپالن خریدم آیا میشه استفاده کنم عوارضی برای پوستم نداره چون بدون تجویز پزشک خریدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
 برای راهنمای دقیق تر باید ضایعات را ببینم اما با شرح حال فعلی لایه بردار می تونه براتون مفید باشه آداپالن خوبه مشروط به اینکه درست استفاده شود
  • از هفته ایی دو شب شروع کنید
  • از میزان کم شروع کنید
  • هر هفته یک شب به مصرف اضافه کنید
  • اولین بار در داخل بازو تست کنید
  • اول صورتتان رو شبها بشویید نیم ساعت صر کنید و بعد آداپالن را استفاده کنید
  • صبح ها صورتتان را شسته و ضد آفتاب و مرطوب کننده استفاده کنید
ارادتمند
 دکتر جورقانیان