عرض سلام و خسته نباشید 27 سال دارم و متاهلم.21بهمن با عمل لاپراسکوپی کیست سمت چپم رو برداشتم و الان دو ماهه در اقدام به بارداری هستم و فعلا خبری نیست.مشکلم اینکه تخمدان هام و زیر دلم درد میکنه حالت تهوع هم دارم (بدون استفراغ) علتش چی میتونه باشه؟ ممکنه دوباره کیست به وجود آمده باشه ؟چند سال پیش همسرم عمل واریکسل کردند آیا این عمل باعث ناباروری میشود؟ممنون از سایت خوبتون
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. بهتره همسرتان با مشورت پزشک آزمایش اسپرم بدهد اگر نرمال بود میتوانید تا ۶ ماه صبر کنید بعد به پزشک زنان مراجعه کنید