بی توجهی شوهر بعد از خیانت

سلام

من در دوره عقد هستم و با شوهرم عاشقانه عقد کردیم و انتخاب خودمون بود

متاسفانه ازش خیانت دیدم با یک خانمی که در حال جدایی از همسرش بود شروع به رابطه کرده بود وقتی من متوجه شدم جای عذرخواهی کلی فحش به من داد که چرا رفتم سر گوشیش منم خانواده هارو در جریان گذاشتم که اومد و به پدرمم بی احترامی کرد

دوماه هیچ رابطه ای با من نداشت بعد دوماه من درخواست مهریه دادم و اونم تحت فشار قرار گرفت اومد برای آشتی از پدرمم عذرخواهی کرد

از روزی که آشتی کردیم همش میگه من از بابات کینه دارم دخالت کرده یاد تو داده مهریت رو اجرا بزاری

تو پشت من رو خالی کردی و این مدل حرف زدنا

اصلا هم به من توجه نداره. نه تماسی میگیره نه پیام میده

اعتراض کردم به رفتارش گفت من دیگه همینم مرده متحرکم احساس ندارم و اینجور صحبت ها

من اینقدر از این رفتارا عصبی شدم که پشیمونم از آشتی و گذشتی که کردم

به نظر شما باید چیکار کنم بمونم و فرصت بدم ممکنه درست بشه یا جدا بشم از این تدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم
امیدوارم که خوب باشید
واکنش شما در خصوص مساله ارتباط بیرون از ازدواج همسرتان یک واکنش احساسی-هیجانی بوده و به بررسی دلایل خیانت یا رفتار همسر نپرداختید بنابراین مساله در واقع به صورت مسکن و به واسطه اجرای مهریه موقتا خاموش شده اما با گذشت زمان دوباره در ارتباط شخصی شما بروز پیدا کرده اند. بهتر است با صحبت با همسرتان مرزهای تعهد و انتظاراتی که از همدیگر درباره تعهد دارید را دقیقا شفاف کنید ، میزان محبت و نوع محبت کردنی که دوست دارید در خصوص شما انجام شود توضیح دهید و ببینید همسر شما با چه مدل محبت کردن راحت تر هستند آیا فقط در زمینه کلامی محبت ندارند و با کارهایی که انجام میدهند به شما توجه نشان میدهند یا به صورت کلی بیشتر دوست دارند مورد توجه واقع شوند و توجه نشان ندهند؟ اگر این طور است ایا شما این مدل را دوست دارید یا خیر؟ در صورتی که میزان نارضایتی هردوی شما از رفتارهایتان زیاد است بهتر است به مشاور حضوری مراجعه کنید و مهارتهای ارتباطی رابطه را فرابگیرید. موفق باشید