انقباضات رحم

سلام

من هفته 21بارداری هستم از ابتدای بارداری انقباض رحم داشتم و دکترم گفت عضلات رحمم شل هست و سرکلاژ هم کردم و دچار افتادگی مثانه هم شدم که دکترم گفت طبیعی هست بعد زایمان برمیگرده سرجاش.

هرشب شیاف پروژسترون 400 استفاده میکنم و هفته ای یه آمپول پرولوتون 250 میزنم ولی همچنان انقباض رحم دارم.

یه زایمان زودرس هفته 36 داشتم که همین انقباض ها باعثش شده بود.

اکثر اوقات درحال استراحتم و کاری نمیکنم موقع انقباضات هم شکمم سفت میشه و حس فشار دارم ولی درد ندارم. میخواستم بدونم این انقباضات طبیعی هست یا خطرناکه.

از صبح انقباض داشتم ولی از ساعت 15:00 تا 19 انقباض ها رو یادداشت کردم به شرح زیر:

15:50 - 15:55 -  18:05 -  18:15

از ساعت 19 تا 21 مشغول آشپزی و کار خونه بودم حواسم به انقباضات نبود. دوباره از ساعت 21 تا 23:30 به شرح زیر است:

21:30 - 22:15 - 22:30 - 22:46 - 23:15

یک سوال دیگه هم داشتم اگه انقباضات خطرناک باشه چه کاری دیگه بجز شیاف و آمپول میشه کرد برای زایمان به موقع؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکل جدی وجود ندارد موفق باشید.