بارداری خارج از رحم

 سلام. سر موعود سیکلم خونریزی داشتم با حجم طبیعی اما دو روزه تمام شد. و سه روز بعد دچار کمردرد شدم و زیر شکمم گاهی از درد تیر میزنه.

آیا امکان بارداری و یا بارداری خارج رحمی هست؟ چون خونریزیم بدون درد بود و هیچ علامتی از قاعدگی نداشتم اما دچار تب شدید بودم

اطلاعات تکمیلی

سن 37 وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری ضعیف است اما با توجه به اینکه تب داشته اید باید به پزشک مراجعه نمایید تا از نظر عفونت بررسی شوید موفق باشید.