گره در بند ناف

با سلام من در هفته ۲۸ و سه روز هستم طبق سونوی دیروز گفت که بند ناف یک گره شل خورده. میشه راهنماییم کنید چکار کنم که بدتر نشه ؟ از استرس نمیتونم دراز بکشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم ، هیچ اشکالی نداره و نگران نباشید اصولا گره بندناف به علت بازی جنین در شکم هست و بسته به طول بندناف و وزن جنین می باشد نگران نباشید فقط هرروز حواستون باشه طبق الگوی حرکت حنین ، حرکات بچه رو بشمارید