کمبود هورمن رشد کودک

سلام خسته نباشید. پسر 6 ساله ام با قد 104 وزن 14 بخاطر کوتاهی قد و لاغری بیش از حد آزمایش پنج مرحله ایی هورمون رشد داد جواب آزمایش رو گرفتم و چون تا نوبت دکتر خودش خیلی مونده ، به متخصص اطفال نشون دادم  ایشون گفتن هورمون رشدش پایینه و تیرویید ساب کلینکال داره احتیاج به آمپول رشد داره ، کمبود هورمون رشدش با دارو رفع نمیشه؟ ساب کلینکال یعنی چی؟ قابل درمانه ؟ ممکنه بخاطر این هست که اینقد لاغره به تغذیش میرسم و داروهای تقویتی خوب بهش دادم اما نه وزن گرفت نه قد کشید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام
کودک شما باید توسط فوق تخصص غدد اطفال ویزیت بشه و درمان های لازم  جهت کمبود هورمون رشد و تیرویید تجویز بشه.در هر صورت در صورت درمان مناسب رشد کودک تا حدودی بهبود خواهد یافت .