سلام. من با یک پسر ۹ ماه دوست بودم و در این نه ماه چند بار بهم گفت که ته این رابطه جداییه و قرار نیست به ازدواج ختم بشه ، بار اول من گفتم که میرم و کلا کاری میکنم که دیگه نه من اونو ببینم و نه اون منو ببینه ولی نذاشت و گفت چند سال و حداقل باهام بمون ولی یک دفعه خودش دوباره اون حرفو پیش کشید و با هم قهر بودیم چند روز ولی من حالم بد شد و زنگ زدن اومد و اونم به خاطر خاطره  بدی که از الکی مریض شدن داشت گفت که دیدم کلا بهت عوض شده حتی اگه واقعی بوده باشه و بعدشم تقریبا خوب شدیم با هم ولی یک دفعه سرد شد و بی احساس و کلا انگار مهم نبودم واسش و آخرشم تو جواب من که گفتم اذیت میشم دلیلشو بگو تا اذیت نشم حداقل گفت اگه اذیت میشی تمومش کن بره و منم گفتم تموم شد و دیگه از اون روز تموم شد رابطمون ولی نمیتونم فراموشش کنم و دوستش نداشته باشم، همش فکر میکنم شاید نباید اینکارو میکردم و میگفتم باشه تمومه نمیدونم فقط دارم از دوریش اذیت میشم چیکار باید کنم ؟باهاش حرف بزنم درموردش ؟یا دیگه فراموشش کنم و بیخیال بشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
شکست عاطفی مثل سوگ میمونه و فرد نیاز به زمان داره تا خودش رو پیدا کنه و قضیه رو برای خودش حل کنه. بنابراین روی خودتون تمرکز کنید علاوه بر خاطرات خوب به مشکلاتی که داشتید فکر کنید و‌اینکه چرا این رابطه به درد شما نمیخوره. سعی کنید منطقی دلایل رو برای خودتون مرور کنید. تلاش کنید فعالیتهای جدیدی رو شروع کنید. با دوستانتون بیرون برید و‌تنها نمونید و... بعد از مدتی متوجه بهبود حالتون میشید.اگر برای صحبت کردن در این مورد احساس نیاز میکنید حتما به روانشناس مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشید.