مایع آزاد در کلدوساک خلفی

سلام خانم دکترمن ۱۰پریودی که رفتم سونوگرافی توش گفته شده بود مقداری مایع آزاد در کلدساک خلفی دیده شد مگه میشه به این زودی تخمک گذاری بشه؟ آخه من تنبلی دارم و طول دوره هام ۳۵روزه اس

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
وجود مایع آزاد لگنی میتونه دلایل محتلفی داشته باشه از جمله pcos، پارگی کیست و یا فولیکول بالغ، پیج‌خوردگی تخمدان، فیبروم  و اندومتریوز
بنابراین وضعیت شما باید توسط پزشکتون چک بشه که آیا تخمک‌ گذاری بوده یا دلیل دیگری داشته