تفسیر آزمایش تیروئید

آزمایش تیروئید سلام من در تاریخ 98/4/3 آزمایش دادم و جوابش به این صورت بود

Tsh 3,8

T4 8,9

آیا الان هم مشکل تیروئید دارم یا خیر تو بارداری داشتم حدود 1سال هست زایمان کردم از بعد رایمان قرص برای تیروئید نخوردم میشه راهنمایی کنید که الان با توجه به این اعداد تیروئدم در چه وضعیتی است سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام آزمايشتان درحد نرمال است ،، بعضی افراد فقط در بارداری مشكل دارند و بعد از زايمان مشكلشان رفع ميشود ولی سالانه چک كنيد،،، ازاينستای من ديدن فرماييد