سلام خسته نباشید من همسرم سه روز بود درد شکمی حال تهوع تب داشتن به دکتر مراجعه کردیم با آزمایش نشون داد التهاب روده دارن دکتر گفت مشکلی خاصی نیست پزشک عمومی بیمارستان بودن آیا نیاز هست به دکتر مراجعه کنیم دکتر براش آمپول آنتی بیوتیک نوشت دردها کم شده ولی باز هست میشه لطفا بگین نیاز به غذای خاصی است و اینکه درمان میشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
در صورتی که درد همچنان ادامه دارد نیاز به بررسی و معاینات بیشتر وجود دارد
اما یک درد چند روزه که کاملا بهبود یافته مورد خاصی ندارد
البته در صورت مشاهده خون در مدفوع یا مشاهده مدفوع سیاه قیری رنگ حتی در صورت عدم وجود درد شکمی باید به پزشک گوارش مراجعه شود