سلام کف پای کودک بیست و دو ماهه من حالت خون مردگی دیده میشه چند روز قبلم آزمایش خون داده فقط ذخایر آهن بدنش یه مقدار کم بودن در اثر چیه این خون مردگی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام گاها توصیف شما از خون مردگی می تواند اشتباه یاشد.بهتر است کودک معاینه شود و اگر تمایل داشتید عکس آن را در اینستاگرام یا تلگرامم برای من ارسال کنید