خلط خونی در بارداری

با سلام و احترام

دکتر عزیز؛ من در هفته ۳۱ بارداری هستم . جدیدا برخی صبح ها که بیدار میشم کمی سوزش گلو دارم و خلط و این خلط خونی است . فقط در صبح این اتفاق می افتد . در بارداری قبل این مشکل رو شدید تر داشتم چون همراه سرماخوردگی بسیار شدیدی بود . البته ناگفته نماند که وضعیت لثه ها و یکی از دندان هایم نیز خوب نیست و هنگام مسواک زدن گاهی خونریزی دارد

البته هر روز خلط خونی ندارم ولی چون ۳.۴ مرتبه در صبح متوجه شدم کمی نگرانم . میشه راهنمایی بفرمایید که آیا خطرناک است یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر مشکل جدی وجود ندارد بهتر است با آب و نمک قرقره کنید اگر بهبود نیافت و به دفعات تکرار شد به پزشک عمومی مراجعه نمایید تا معاینه شده و برای شما دارو تجویز شود موفق باشید