تغییرات عدد بتا

سلام من روز 12ام بعد از 6 روز تاخیر تست بتا دادم که بالای 200 بود و همون روز پریود شدم سونو دادم چیزی ندید و همه چی نرمال بود 16ام تیتربتا دادم 128 بود و گفتن حتما سقط شده و دوباره سونو دادم که چیزی ندید 18ام دوباره تیتر بتا دادم شده 222 این یعنی چی؟ درضمن پریودم هنوز ادامه داره یعنی شده 8 روز ولی سه روزه که شده لکه بینی و دیگه خونریزی شدید نیست.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است ۵ روز دیگر مجدد تیتر بتا انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید