سلام

من حدودا ۶ ماه پیش سقط در ۸ هفته داشتم

۳ماه که اقدام دارم،۲ ماه hcg تزریق کردم ، در هر دو ماه سیکل ۳۳ روزه داشتم. قبل از این سیکلم همیشه ۲۹ یا ۳۰ روزه بوده.

ماه پیش دکترم عکس رنگی نوشت نرفتم و دارویی هم استفاده نکردم امروز روز ۳۳ هستم از زمان تخمک گذاری کمر درد و دل درد و سینه درد و درد خفیفی در رحمم و ترشح هم دارم گاهی هم حالت تهوع و هنوز پریود نشدم

امکان داره باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  با  توجه  به شرح حال شما بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید