سلام خسته نباشید من سه ماهه زایمان کردم از اوایل زایمانم کمی حساس شدم و عصبی همش از دیگران انتظار دارم و با همه دعوا میکنم اصلا دلم نمیخواد کسی بچه هامو بغل کنه و همیشه همه رو ناراحت کردم الان سه ماه میگذره و من هر روز بدتر میشم همش دلم گرفته است و گریه میکنم. از این وضع خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
کمی کاهش انرژی و خستگی بعد از زایمان طبیعی هست اما اینکه شما آگاه هستین و میخوایین شرایط رو تغییر بدین خودش نشانه خوبی هست .سعی کنید ویتامین و مکمل های ویژه رو مصرف کنید مخصوصا گروه B  ، ورزش کنید و به خودتون توجه کنید از همسرتون و خانواده برای نگهداری نوزاد کمک بگیرید.