افت فشار

با سلام. دختری 22 سالم کi سابقه هیچ بیماری نداشتم 2 بار شده صبح که بیرون رفتم از خونه حالم بد شده سرگیجه گوش هام کیپ میشد چیزی نمیشنیدم چشمامم سیاهی میرفت یکمم حالت تهوع و آب خوردم و شکلات حالم بهتر شد در حد 5 دقیقه هم طول کشید این حالت نمیدونم از چیه و باید به چه دکتری مراجعه کنم؟

آیا از گرما زیاد هم این حالت به وجود میاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام ، ازمایش خون از نظر بررسی اهن وقند خون انجام بدهید .وفشارتان را بسنجید ، ومایعات کافی میل کنید ووعده های غذایی ومیان وعده تان را تنظیم کنید .