سلام. من موهامو در یکماه چند بار دکلره زدم تا به رنگ دلخواه برسم. موهام آسیب دیده و خیلی خشک شده و حالت نمیگیره. و یک روز در میون روغن زیتون طبیعی میزنم و صبح میشورم از چه ماسک و شامپویی استفاده کنم یا چه دارویی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانهددار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام دوست عزیز در مورد دکلره
شما هم رطوبت موهاتون از بین میره هم فولیکول ها بنابراین برای ترمیم موهاتون دو تا کا رباید براش انجام بدیم هم رطوبت رسانی هم ترمیم و احیا مواتون
وقتی در یکماه  چند بار دکلره میزنین عملا به بیشتر فولیکول های موتون اسیب زدین ، البته من باید اول موهاتون رو ببینم ولی با توجه به توضیحات خودتون این پیشنهاد ها رو برای شما دارم
 اول بتاکس مو ، که حداقل سه بار باید انجام بدین
یا پروتین تراپی موهاتون که احتمالا با دوبار کاملا احیا بشه
و در ادامه علاوه بر احیا موهاتون رو صاف هم میکنه
در صورتی که تمایل داشتین این دو کا ررو انجام بدین ممنون میشم عکس موهاتون رو ارسال کنین
شماره های تماس 021-22843062