سلام. میخوام آمپول سه ماهه ضد بارداری استفاده کنم یک بچه ۱۰ماهه دارم شیرخودم میخوره. پریودیام نا منظمه. بنظره شما آمپول خوبه ضرری ندارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به شما مامان عزيز، بهتر است با ماما و يا پزشكتان كه از شرايط شما آگاهی كامل دارند ، مشورت كنيد. ولی اگر جواب كلی بهواهم بدهم: اين نوع جلوگيری منافاتی با شيردهی شما ندارد ولی چون اين روش ميتواند اختلال در خونريزی و لكه بينی ايجاد كند ، در مورد شما خيلی روش مناسبی نيست.