سلام. اخیرا به خاطر مشکلات زیاد و کمبود تامین محبت کافی از سوی همسرم و بی توجهی ایشون به نیازهای جنسی بنده فوق العاده بی میل شدم همسرم همیشه کم میل بوده ولی من گرم بودم و الان مثل ایشون شدم و همون هفته ای یک بار هم هیچ علاقه ای ندارم قرص یا دارویی تجویز میکنید برای من و همسرم. چون من همش یک ساله ازدواج کردم و این شرایط منو از نظر روحی آزرده کرده احساس بدی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
مشکل ارسالی شما با دارو قابل رفع نبوده و لازم است شما تحت زوج درمانی قرار بگیرید .
درجریان زوج درمانی ارتباط عاطفی و غیر زناشویی شما به تدریج بهبود یافته و در نهایت میل جنسی هر دو نفر افزایش خواهد یافت .
فراموش نکنیم بخش جنسی زندگی کاملا متاثر از بخش غیر جنسی زندگی زناشویی می باشد .