سلام خدمت متخصصین مامائی من 3 ساله اقدام کردم برای بارداری آزمایش دادم گفتن فولیکولی بزرترازشش نداری و فولیکولوخای منه در داری من تا چند وقت پیش دارو مصرف میکردم ولی به محض اینکه داروهامو مصرف نکردم دوباره قاعدگی بهم ریخت و هر 40 روز یک بار پریود میشم و توی پا هام دونه دونه شده درضمن همسرم هم الیگواسپرمی با این وضعیت چنددرصد شانس آی وی اف موفق داریم راستی پا هام که اینجوری شده یعنی ممکنه دیابت گرفته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

حتما نیاز به بررسی حضوری و رویت آزمایشات و سونو و...جهت پاسخگویی هست. و پاها هم باید دیده شود