وزن گرفتن نوزاد

سلام. من 4 ماه و 15 روزه زایمان کردم تا ده روز اول اصلا شیر نداشتم بچم زردی گرفت و بعد اون مجبور شدم شیرخشک بدم تا شیرم راه بیوفته ولی شیرم بازم کم بود تا دوماه شیر خشک در کنار شیر خودم دادم ولی چون بچم رفلاکس داشت و خیلی بالا می‌آورد شیر خودم رو قطع کردم به مدت 3 روز ولی باز دلم نیومد دادم. به خاطر مسافرت که داشتیم مجبور شدم شیر خودم رو بیشتر بدم بعد اون هرکاری کردم شیر خشک نخورد شیشه هم نگرفت اون ماه وزنش مثل بقیه ماه ها رشد کرد ولی این ماه فقط 300 گرم وزن گرفته سینه های منم همچنان خالی ه چی

 میخورم نتیجش میشه چاقی خودم دیگه حالم از خوردن بهم میخوره من چیکار کنم دخترم بهتر وزن بگیره الان 6 کیلو به دنیا اومده بود 2700 راستی مدام دستش رو میخوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، بهترين روش شير دادن مكرر از سينه برای بهبود جريان شيردهی است، متاسفانه چون چندين نوبت در اين كار وقفه افتاده پذيرش مجدد سينه توسط شيرخوار سخت تر می شود. وزن كنونی برای سن ٤ ماهگی مناسب است.