فعال نبودن کودک سه ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 27 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر

دختر من ۳۷ هفته بدنیا اومد چهار روز دیگه ۳ ماهش تمومه. روز سوم تولدش زردی گرفت و خیلی بالا بود با فتوتراپی پایین اومد و بعد از یک ماه و نیم کم کم بر طرف شد و خیلی بیحال بود. الان بهتر شده وقتی باهاش حرف میزنم بی صدا می خنده و یه صداهایی مثل ها از خودش در میاره هر از گاهی ذوق میکنه ولی هرچی باهاش تمرین میکنم قان و قون نمیکنه مشکلی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام قان و قون کردن نیاز به تمرین ندارد.بفرمایید گردن گرفته ایا؟

تجربه شما

سلام روز خوش

بله به تازگی گردن گرفتنش کامل شده معذرت میخوام یه سوال دیگه هم داشتم چند باری توی پوشکش لکه صورتی دیدم اشکال نداره؟

@۹۸۹

عزیزم اگر لبخند می زند و گردن گرفته فعلا جای نگرانی نیست.برای لکه های صورتی نیز دفع کریستال اورات به دلیل کم آبی و شیردهی ناکافی گرم نگه داشتن زیاد بویژه الان که هوا بسیار گرم است. سعی کنید دفعات شیردهی کافی داشته باشید و شیرخوار را خنک نگه دارید. در صورت ادامه این شرایط نمونه ادرار اخذ شود.