سلام وقتتون بخیر دختر من الان 24 روزشه بدن و صورت و پیشونیش خیلی مو داره جوری که همه زیبایش رو گرفته و من و پدرش اصلا پرمو نیستیم که بگم ارثی باشه، چیکار میتونم براش کنم که موهاش بریزه یا کمتر بش؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
موهای زائد نوزادی بالاخره می ریزد ممکن است چند روز یا هفته و یا حتی چند ماه طول بکشد. نیاز به اقدامی نیست.