رابطه عروس و مادرشوهر

 سلام. اگر عروس  و مادرشوهر روابط خوبی با هم تا به حال نداشته و  هر دو طرف هم در این موضوع  بی تقصیر نبودند.

الان چگونه عروس میتواند روابط را اصلاح و گرم و صمیمی کند.

در صورتی که قبلا روابط سرد بود و حتی به بی ادبی و بی احترامی هم کشیده شده.

و در این موضوع هم عروس و هم مادرشوهر مقصر بودند اما الان عروس این روابط سرد خسته شده و میخواد استارتش رو بزنه چیکار کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم،
ساختن یک رابطه و نگه داری آن مستلزم داشتن آگاهی و مهارتهای ارتباطی هست
متاسفانه اغلب ما فکر میکنیم حرف زدن که کاری نداره و ما که بلدیم ! اما واقعیت اینطوری نیست ما با هم حرف زدن را بلد نیستیم و مشکلات رابطه هم از همینجا ناشی میشود،
پیشنهادم برای بازسازی رابطه فراگرفتن مهارتهای ارتباطی است مثلا میتونید در درجه اول از  کلاسها و کارگاه‌ها و سپس از کتابهایی در حوزه ارتباط موثر استفاده کنید.