سلام من این ماه در تاریخی که باید پریود می شدم فقط لک دیدم ودیگه پریود نشدم الان ۸ روز گذشته تست بارداری هم گرفتم که منفی بودلطف کنید من را راهنمایی کنید در ضمن ماه گذشته هم ۱۰ روز عقب انداخته بودم اما هیچ لکی ندیده بودم وتا ماه پیش هم هفته ای یک بار قرص کابرگولین می خوردم اما حدود۴۰ روز هست که دیگه نمی خورم
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام شما اختلال هورمونی دارین حتما تحت نظر متخصص غدد درمانتون رو ادامه بدین و به هیچ وجه بدون هماهنگی درمانتون رو قطع نکنین