جدایی و مشکلات آن

سلام

آبان 92 ازدواج کردم و 2 تا فرزند دارم 7 ماهه و 3 ساله تو این چند سال سر چیزای مختلف قهر و آشتی و.... داشتیم.

اول سال تولیدی شلوار راه انداختیم و مشکلاتمون بیشتر شده سر بهونهای الکی اصلا خونه نمیاد عید تا الان اصلا پول بهم نداده و چند روز پیش 2 تومن ازش خواستم گفت ندارم و الان چند شب خونه نیومده ما هیچ علاقه ای به زندگی کردن با هم نداریم از طلاق میترسم فقط بخاطر اینکه بچهامو از من بگیرن ایشون صلاحیت نگهداری بچه رو نداره. جزو اقوامی هستن که مهمون میاد خونشون بجای میوه و... تریاک میزارن جلوش تا بکشه.تو این چند سال از لحاظ روحی و جسمی خیلی داغون شدم خانوادمم حمایتم نمیکنن من بخاطر خلاصی از دست پدر و مادرم ازدواج کردم و از چاله تو چاه افتادم.

الان خرجی ندارم تو اسلامشهر با 2 تا بچه زندگی میکنم دوست دارم جداشم میخوام برم یک شهر دیگه زندگی کنم که کرایه خونش کمتر باشه شغل ندارم چون بچهامو کسی نگه نمیداره.

شما بگین چیکار کنم دارم دیونه میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم،

متاسفم که در هم چنین شرایط سختی قرار دارید و خوشحالم که این سختی را بهانه ای برای  تغییر وضعیت خودتان نکرده اید، اگرچه شرایط شما ناخوشایند و سخت است اما می خواهم بدانید افراد زیادی در شرایطی مشابه شما و  حتی خیلی سخت تر توانستند شرایط زندگی شان را تغییر دهند نشان می‌دهد که شما هم می‌توانید و البته راه پیش رو چالش هایی هم دارد که باید خودتان را برای آنها آماده کنید.

 با هم زندگی نکردن از نظر فیزیکی نشانه مشخصی از با هم بودن و عاطفی است اگر تمایلی به ادامه رابطه با هم ندارید و شما دوست دارید که سرپرستی فرزندانتان را قبول کنید لازم است شما ابتدا فردی قوی و سالم باشید،  اولین موضوع مهم تامین بقای شماست یعنی نیازهای اولیه تان را باید بتوانید تامین کنید در مورد شرایط جدایی و عدم پرداخت نفقه توسط همسرتان می تونید از کارشناسان حقوقی نی نی سایت مشورت بگیرید بخشی که به من مربوط است شامل این می‌شود که شما به عنوان یک فرد بالغ و جوان توانایی کار کردن و کسب درآمد را دارید اگر با حضور بچه ها نمی‌توانید کار کنید و هیچ حمایتی از خانواده ندارید پیشنهاد می‌کنم از دوست یا آشنایی که بتواند به شما کمک کند درخواست یاری کنید  و به دنبال فرصت هایی بگردید که با توجه به شرایط آن بتوانید کسب درآمد کنید من از متن شما متوجه نشدم که همسر شما اعتیاد دارند یا رفتارهای خطرناک و بدرفتاری با بچه ها دارند یا خیر اگر پاسخ شما خیر است لازم نیست در این شرایط خیلی نگران سرپرستی بچه ها باشید زیرا تا وقتی که شما نتوانید روی پاهای خودتان بایستید همچنان با یک والد مناسب فاصله دارید، پس بهتر است که بخش حمایتی روانی را به عهده بگیرید یعنی حمایت عاطفی و محبت به فرزندان تان را تامین کنید و اجازه بدهید سرپرستی آنها و خرج و مخارج شان با همسرتان باشد تا لحظه‌ای که خود شما بتوانید نیازهای آنها را تامین کنید،  با توجه به متن کوتاه شما من از خیلی از شرایط زندگی شما مطلع نیستم

  بررسی راهکارها زمانی ممکن است که گفتگویی بیشتری و اطلاعات بیشتری از شما موجود باشد بنابراین صحبت با یک مشاور می تواند به شما بسیار کمک کند.

گاهی برای عملی کردن یک تصمیم لازم است اول شرایط آن را ایجاد کنیم مثلا ممکن است شما تصمیم بگیرید جدا شوید اما برنامه ریزی کنید که یک سال دیگر این کار را انجام بدهید و در این یک سال اقدامات لازم برای فراهم شدن شرایط را ایجاد کنید که همه اینها باید با بررسی دقیق زندگی شما و شخصیت شما برنامه ریزی شود.

  اغلب مواقع در دل رنج های ما  گنجی نهفته است و برنده کسی است که بتواند این گنج ها را پیدا کند پس امیدوارانه ادامه دهید و بدانید که اگر شجاعانه و بالغانه حضور داشته باشید  به زودی این سختی های پیش روی شما به نقاط قوت شما تبدیل می شود.

براتون آرزوی موفقیت دارم.