سلام آقای وکیل من در شرف طلاقم و قراره با 60 میلیون زندگی جدیدم رو شروع کنم .و میخوام حضانت پسرم رو بگیرم منتها با شرایط بده مالی و گرونی ها بنظرتون نفقه حدودی چقدر در میاد برای پسرم؟

آیا شرایط من هم در نظر گرفته میشه؟ پدرش دو تا خونه و زمین داره و زبانی به من گفته نهایت 300 میدم من هم گفتم زیر یک میلیون حضانت قبول نمیکنم چرا که خودم مجبورم برای خرج زندگیم کار کنم خانواده و پشتیبان مالی هم ندارم.

بنظر شما حدودی چقدر تعیین میکنن من چی تو دادگاه بگم که تاثیرگذار باشه روی مبلغ؟

خدا خیرتون بده

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام، میزان نفقه فرزند ، بر اساس توافق و یا نظر کارشناس تعیین و مقرر می گردد و کارشناس نیز طبق نیازهای فرزند و توانایی و استطاعت پدر آنرا مورد محاسبه و نظر قرار می دهد
موفق باشید