سلام حدود هفت ماه میشه که آی بی دی دارم و سه ماه است که بوسیله کولونوسکوپی فهمیدم وبا تجویز دکتر قرص آساکول مصرف میکنم آیا این بیماری علاج دارد یا خیر؟ در ضمن خیلی استرسی هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام و وقت بخیر
این بیماری نوعی التهاب در سیستم گوارش است که عوارض غیر گوارشی نیز دارد.
متاسفانه درمان قطعی ندارد
اما با رعایت رژیم غذایی و دارویی و پیگیری منظم توسط پزشک گوارش در غالب موارد قابل کنترل است
در صورت عدم بهبود با داروهای داده شده بعد از مصرف منظم انها، با پزشک خود مجددا مشورت کنید
استرس میتواند علامتهای شما را شدیدتر کند