استئواسکلروزیس

سلام من ۲۵ سالمه و حدودا چندسال پیش ارتودنسی کردم والان حدود ۵ ساله که باز کردم و چون فیکس ریتینر استفاده نکردم و عقل فک پایین سمت چپمو نکشیدم فکم حدود ۱۰_۱۵٪ دندونای فک پایین به حالت اولیه برگشته قبل ارتو ،اما سوالم اینه که بین دندون ۵ و ۶ راست فک پایینمو که فرو ریخت و پر کردم و دوباره امسال دندون پر شده دراومد اوپی جی انداختم که دندونمو دوباره پر کنم که تو ناحیه اپکس دندون ۵ یه ضایعه دیده شد که دندونپرشکم گفت استیو اسکلروزیس و بعد cbct انداختم و تو ریپورت ذکر شده تشخیص افتراقی انوستوز و استئو اسکلروزیس‌و دندون پزشکم گفت برو ۶ ماه دیگه بیا من خیلی نگرانم چرا کنترل دوره ای نیازه ؟ تشخیص نیاز به نمونه برداری نداره؟ امکان بدخیمی هست؟تشخیص درسته؟من خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام کنترل دوره ای کاملا تصمیم درستیه . در خصوص بدخیم بودن ضایعه اصلا نگرانی نداشته باشید. تشخیص های افتراقی مطرح شده هم صحیح می باشند.