بتای صفر و استرس بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 942 بازدید 4 تبادل تجربه

سلام با بتای صفر دو روز مونده به موعد پریود امکان‌ بارداری هست؟ ۱ اردیبهشت رابطه بود فردایش قرص اورژانسی خورد دو تا باهم ۶ روز بعد سر موعد پریود شد خونریزی کم خرداد پریود شد سر موعد خونریزی کم تیر پریود شد سر موعد خونریزی تقریبا بیشتر دو روز مونده بود به موعد پریود تیر آزمایش بتا صفر ۴۰ و ۵۰ روز بعد رابطه ۲ تا بی بی چک منفی بعد اونم‌ رابطه ای نبوده امکان‌ بارداری هست؟🤕 (رابطه هم از رو لباس زیر بوده یعنی خانوم‌ لباس زیر پوشیده بود و ترسش از برخورد پیشاب دوم به لباسشه) الان حس میکنه شکمش یکم اومده جلو

این‌سه ماه دو روز بعد پاکی پریود کمر درد و زیر شکمش درد میگیره در حد کم

تو رو خدا بگین از استرس دارم میمیرم

لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

احتمال بارداری منتفی می باشد.

همچنین اگر باردار هم بودند که نیستند، در سه ماهه اول افزایش وزن و بزرگ شدن شکم را نداریم. احتمالا بزرگ شدن شکمشان به دلیل علائم پریودی است و نگران کننده نیست.

تجربه شما

نه اصلا باردار نیست

سلام. من تو هفته هفتم آخرین پریودیم 18 اردیبهشت بوده سونو گفته قلبش تشکیل نشده و رشد نکرده. احتمال داره چنین چیزی؟ ساک حاملگی دیده بود سونو قبلی

@anora

سلام دوست عزیز بله احتمال رویت نشدن ضربان قلب جنین وجود دارد برای اطمینان یک هفته تا ده روز دیگر سونوگرافی انجام بدهید تا نظر قطعی داده شود موفق باشید

@anora

سلام

بله این امکان وحود دارد. اما با توجه به سن پایین حاملگی در صورتی که سایز جنین به اندازه مورد نظر نرسیده باشد، دو هفته آینده سونوگرافی فالوآپ خواهید داشت. در غیراینصورت سقط درمانی بایستی انجام گردد

@سمیرا_امیدوار

سلام در چندم پریودی آزمایش خون و بی بی چک حاملگی رو نشون میده؟

عوارض قرص های اورژانسی هست این کم و زیاد شدن ها ...

سلام اگر توی برگه سونوگرافی رحم همه چی نرمال باشه یعنی هیچ مشکلی برای بارداری نیست؟

@1212aisan

سلام دوست عزیز اگر در سونوگرافی انجام شده مشکلی ذکر نشده باشد و بیماری خاصی ندارید  می توانید برای بارداری اقدام کنید  منعی ندارد موفق باشید.

@1212aisan

سلام

اگر بیماری خاصی نداشته باشید. آزمایشهای هورمونی و ذخیره فولیکول به همراه سونوگرافی رحم و ضمائم مشکلی نداشته باشد. آزمایش اسپرموگرام همسرتان نیز طبیعی باشد، بارداری موفقی را خواهید داشت