سلام وقتتون بخیر

من یه درد شدید از ناحیه کمر و پشت به طرف شانه هام دارم (در کل تمام پشت و کمرم درد داره)

اصلا نمیتونم ۵ دقیقه سر پا وایستم یا کار کنم باید حتما دراز بکشم

صبح ها از خواب پا میشم نمیتونم بلند شم پشتم خشک میشه خیلی اذیت میشم

رفتم ام آر آی دادم گفتن التهاب دیسک داری گفتن باشگاه برو

رفتم باشگاه رشته پیلاتس ولی اصلا تغییر نکردم نمیدونم چیکار کنم تموم زندگی من شده درد کشیدم سنمم ۲۲ ساله

بنظرتون عکس رنگی بگیرم؟ چون دردم زیادتر شده

باید پیش چه دکتری برم؟؟

چه ورزشی انجام بدم؟؟

دکتر بجز مسکن آلفن ایکس چیزی واسم ننوشت

واقعا دردام بیشتر شده الان جدیدا تیر کشیدنم اضافه شده چیکار کنم توروخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
لطفا اصلا ورزش نكنيد
زماني كه ديسك كنر شما التهاب دارد هر گونه ورزشي منع دارد.
به متخصص ستون فقرات مراجعه كنيد و قبل از هر اقدامي حتما و حداقل ٢٠ جلسه فيزيوتراپي داشته باشيد، به مرور فيزيوتراپيست شما در مورد تمرينات و اب درماني به شما برنامه خواهد داد.