سلام پسر ۵ ماهم ۲روزه آبله مرغون گرفته تا چند روز دونه جدید میزنه؟ و اینکه چیکارکنم زود خوب بشه بعد من خودمم نمیدونم آبله مرغون گرفتم یا نه ما همش با همیم اگه من آبله مرغون قبلا نگرفته بودم به احتمال زیاد همزمان با پسرم منم مبتلا میشدم درسته؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، تا يک هفته و حداكثر ١٠ روز امكان دارد. برای بهبود علائم مصرف مايعات و كنترل تب و خارش توصيه می شود. امكان ابتلای شما هم به آبله مرغان وجود دارد، در صورت ابتلا حتما به متخصص داخلی مراجعه فرمایید.